Futó

News Dome Party LiveLiveLive koncert

Állapot: 3DVD/1DVD

Leírás: A NEWS 2010-es koncertturnéja, ami szerény véleményünk szerint a legjobban sikerült turné az együttes fennállása óta. Ha valakinek fogalma sincs róla, mi fán terem a member ai, az ebből a koncertből megtudhatja. A számok javarészt a LIVE albumról vannak, de felcsendülnek a régi nagy kedvencek is.

[Tovább]

News Live Diamond koncert

Állapot: 3DVD/2DVD

Leírás: Az együttes 2008/2009-es turnéjának videója. Felcsendülnek a Color album számai, és a régi kedvencek is. A koncert fő érdekessége, hogy ez az első olyan News turné, amit az elejétől a végéig a fiúk raktak össze, és joggal lehetünk büszkék a művükre:)

[Tovább]

Soukon

Állapot: 19/2

Leírás: A News első és eddig egyetlen közös műsora. Azt mondjuk közös, de sajnos Yamapi és Ryo nem adta hozzá a nevét. Ennek ellenére kellemes kis műsornak sikeredett, melyben a maradék négy fiú körbefutja Japánt, és minden siker küldetésért fát ültet.

[Tovább]

Tegomass no uta koncert

Állapot: 3DVD/2DVD

Leírás: A Tegomass első önálló turnéja, amelyben a fiúk bizonyítják, hogy ennek a nemisolyanátmeneti formációnak igenis van létjogosultsága. Aki meghallgatja, annak csodálatos másfél órája lesz.

[Tovább]

Troubleman

Állapot:  12/2

Leírás: Tokuda valószínűleg a legszerencsétlenebb ember a földön, de nincs ezzel a gonddal egyedül. Pályázik még a címre egy simlis ex-gengszter, egy amnéziás bérgyilkos, egy szerelmibánatos parafenomén, egy bús hipnotizőr és egy bankrabló szupernagyi is. Vajon melyikük nyeri el a legpechesebb címét, vagy lehet, hogy ahogy az ásítás, a balszerencse is ragadós?

[Tovább]

Waraeru koi wa shitakunai

Állapot:3/1

Leírás: A szerelem sosem egyszerű dolog, de ahogy közeledik a Karácsony valahogy még kétségbeesetten próbál mindenki rátalálni az igazira. Vajon kit ér utol a szeretet ünnepének csodája, és ki marad hoppon? Ez a vígjáték tökéletes kikapcsolódás nem csak az ünnepekre:)

[Tovább]

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: